UltraSTEEL

Het revolutionaire resultaat van 30 jaar ontwikkeling

UltraSTEEL®, het gepatenteerde proces dat is ontwikkeld door de Hadley Group, is een revolutionaire rolvormtechnologie die geschikt is voor vele doeleinden. Deze technologie heeft al bij vele bedrijven over de hele wereld gezorgd voor een hogere productefficiëntie en lagere kosten.

Na 30 jaar geavanceerde interne research & development is UltraSTEEL® in 1982 gelanceerd. In 2006 ontving het bedrijf de Queen's Award for Enterprise Innovation voor deze technologie. Tegenwoordig is onze technologie nog altijd toonaangevend voor rolgevormde metalen in vele sectoren en uiteenlopende toepassingen. Doordat UltraSTEEL® inherent sterker en duurzamer is, zijn de materiaalkosten voor onze klanten lager zonder dat de prestaties eronder te lijden hebben.

"De voordelen van het UltraSTEEL-proces zijn het resultaat van 30 jaar onderzoek. De wereldwijde toepassing ervan is het bewijs dat de Hadley Group zich onderscheidt met innovatie, technische expertise en een niet aflatende inzet voor de allerbeste kwaliteit."

Professor Diane Mynors, hoofd van de School of Engineering and Informatics, Universiteit van Sussex, Verenigd Koninkrijk.

De duurzaamheidsvoordelen van Hadley's UltraSTEEL®-proces zijn zelfs zo indrukwekkend dat een aantal van de producten van Hadley Steel Framing zijn gekozen voor de bouw van Masdar City in Abu Dhabi, de stad die het voorbeeld moet worden van duurzame stedelijke ontwikkeling.

Het ontwikkelen en perfectioneren van UltraSTEEL® kostte 30 jaar. Het is 20% sterker en gebruikt 20% minder materiaal.

Er wordt ruim 1 miljard meter UltraSTEEL® geproduceerd op 300 productielijnen van vooraanstaande merken over de hele wereld.

Vraag een gratis UltraSTEEL®-monster aan en ervaar het verschil zelf.

 

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811