Onze technologiën


 

Geïntegreerde processen

Overeem produceert met een groot aantal volautomatische productielijnen. De kwaliteit en het rendement van onze productielijnen is hoog. Bovendien zijn wij hiermee in staat diverse geïntegreerde bewerkingen toe te voegen. Hierdoor kunnen we een kwalitatief hoogwaardig product produceren tegen lage kosten en met korte levertijden.

Bedrukken

Klantnamen, logo’s, productienummers etc. kunnen wij op de profielen aanbrengen door middel van laserprinten, doordrukkingen en inkjet printing.

3D Buigen

Voor diverse gerolvormde profielen heeft Overeem de mogelijkheid de profielen 3D te buigen geïntegreerd in het productieproces. Op deze manier besparen we u een extra nabewerking.

Klantspecifieke bewerkingen

Overeem kan klantspecifieke (na)bewerkingen in het productieproces integreren. Dit scheelt u als klant aanvullende werkzaamheden in uw totale proces waardoor de integrale kostprijs lager uitvalt.

Laserlassen

Het In-line laserlassen bij Overeem maakt het mogelijk gesloten profielen met een hoge torsiestijfheid te produceren. Door de hogere stijfheid kunnen wanddiktes worden gereduceerd. Dit leidt tot gewichtsbesparing. De geringe warmte inbreng bij deze methode van laserlassen maakt productie van profielen met zeer nauwe toleranties mogelijk.

Inline verpakken

Overeem heeft ook diverse verpakkingsmogelijkheden in het proces geïntegreerd. Hierdoor kunnen we zeer efficiënt en effectief verpakken, rekening houdend met en passend bij het desbetreffende product.

Perforaties, doordrukkingen en afkorten

Overeem voorziet de gerolvormde profielen van zeer nauwkeurige perforaties en doordrukkingen. Precies afgestemd op uw wensen. Overeem kort af door middel van een guillotine-mes in een profiel specifieke afkortstempel. Dit resulteert in een dusdanige minimale afkortbraam waardoor een extra nabewerking niet meer noodzakelijk is. Vanwege de meelopende afkortbeweging loopt het proces continue door.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811