Onze technologiën


 

Technology center

De Hadley Group beschikt over zijn eigen Hadley Group Technology center, dat een complete productinnovatieservice biedt met betrekking tot productontwerp, research & development en het testen van prototypen voorafgaand aan volumeproductie.

Dankzij de kennis van de Hadley Group op het gebied van rolvormen kunnen wij altijd een optimale oplossing bieden. De samenwerking met onze klanten is dan ook een echte partnership: we combineren onze vaardigheden met uw productideeën en ontwikkelen samen de beste en voordeligste oplossing die klaar is voor de markt.

Het toepassingsgebied voor nieuwe koudgewalste rolvormproducten is vrijwel onbeperkt. En doordat er zich nieuwe markten en toepassingen zullen blijven ontwikkelen, wordt onze rol van vernieuwer in de koudgewalste-profielensector steeds belangrijker.

Met de door ons ontwikkelde simulatiesoftware kunnen we de belasting, vormhoek, terugvering, afschuiving en geodetische beweging bepalen tijdens het rolvormingsproces. Nadat deze parameters zijn vastgelegd, maken we contourdiagrammen om te zien hoe het materiaal door de walsen gaat en hoe het wordt belast tijdens de vorming van het profiel.

Met behulp van die informatie optimaliseren de ontwerpers het aantal stations dat wordt gebruikt in het rolvormproces, om de ontwerp- en productietijd zo laag mogelijk te houden.

Dankzij de combinatie van geavanceerde technologieën, creativiteit en tientallen jaren ervaring met ontwerpen en produceren, kunnen wij prototypen maken, verfijnen, testen en nog eens testen totdat de optimale oplossing is gevonden – ongeacht hoe complex die is. Vervolgens kunnen we zowel kleine als grote series produceren en de producten helemaal afstemmen op de behoeften van onze klanten.

Het gepatenteerde UltraSTEEL®-proces van de Hadley Group kan worden toegepast op vrijwel alle gerolvormde profielen of producten, en zorgt voor sterkere producten waarvoor minder materiaal nodig is. Het resultaat? Een eindproduct dat voordelig, sterk en bovendien duurzaam is!

 

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811