Werken bij Overeem

Overeem is onderdeel van The Hadley Group. The Hadley Group is de grootste producent van koudgewalste metalen onderdelen en profielen in het Verenigd Koninkrijk en geniet een meer dan uitstekende internationale reputatie. Met wereldwijd meer dan 500 werknemers realiseert The Hadley Group een omzet van meer dan £ 100 miljoen pond (€ 140.000.000).

Met de focus op eigen onderzoek en ontwikkeling onderscheidt de groep zich duidelijk van haar concurrentie. Zo is de eigen ‘Technology Academy’, de grootste in zijn soort in het Verenigd Koninkrijk, en draagt er aan bij voorop te lopen op het gebied van geavanceerde technologische ontwikkeling in koude rolvormen.

Met het verenigen van de krachten met Overeem onderstreept The Hadley Group nogmaals haar commitment om de meest geavanceerde rolvormtechnologie van de sector te ontwikkelen en bredere toepassingsmogelijkheden in de engineeringmarkt te realiseren. Daarnaast zal de overname een nog betere service, een breder productaanbod en de beste technische ondersteuning ter wereld opleveren.

 

Huidige vacatures

Insteller aan het werk

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811