Vacature: SHE Coördinator (24 - 32 uur)

Is het veranderen van mindset op het gebied van safety binnen een organisatie iets waar jij van “aan” gaat? Zoek jij een functie waarbij je naast de cultural change en het (verder) ontwikkelen van EHS procedures, je ook nauw contact houdt met de medewerkers op de werkvloer? Reageer dan snel via onderstaande vacature.

Werken bij Hadley Group

Wat ga je doen?

Binnen Hadley Group Ede zijn wij op zoek naar een toegewijde collega die invulling gaat geven aan de SHE (safety, health en environment) functie in Nederland waarbij ons gezamenlijk doel is om de Custom Roll Form divisie op één lijn te brengen met onze “Zero Harm”-visie door een mentaliteit van open rapportage, voortdurende verbetering en leren te hanteren, afgestemd op het stimuleren van de betrokkenheid van de werknemers in een "Safety Differently"-mentaliteit.

Ongeveer 80% van je werkzaamheden zijn gerelateerd aan safety. Je bent verantwoordelijk voor het beheersen van de veiligheids- en milieurisico’s en het realiseren van verbeteringen om uiteindelijk die veilige werkomgeving te realiseren. Daarbij zal je starten met een 0-meting; hoe staan wij er als productielocatie in Ede op dit moment voor op SHE gebied? Dat gaat van de huidige inrichting van de productie tot aan de processen en systemen waar wij op dit moment (nog) niet mee werken. Als SHE Coördinator zul jij regelmatig op de werkvloer aanwezig zijn om je collega’s te adviseren op het gebied van SHE. Het is jouw verantwoordelijkheid om te voldoen aan de wetgeving op het gebied van veiligheid en te zorgen voor een optimaal veilige werkomgeving voor onze medewerkers. Op dit moment zijn we onder andere ISO14001 gecertificeerd en is het onze ambitie om ook ISO45001 te certificeren.

Tot je werkzaamheden behoren ook:

  • Analyseren en verstrekken van onderzoeksrapporten over ongevallenincidenten.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor Hadley Group en externe arboadviseurs bij het verzorgen van trainingsprogramma's en arbodiensten.
  • Adviseren over diverse specialistische gebieden, zoals brandvoorschriften, gevaarlijke stoffen, geluid, borging van machines en beroepsziekten.
  • Leiden en actief betrokken zijn bij het opstellen van de Risk Assessment and Evaluation (RI&E) en bijbehorende risicobeoordelingen uitvoeren en overwegen hoe risico's kunnen worden verminderd.
  • Leid interne training met medewerkers over gezondheids- en veiligheidskwesties en risico's.
  • Beheren van het calamiteitenplan en ben je een adviseur voor de BHV organisatie.
  • Beheren en efficiënt inrichten van de uitvoering van energiebesparingsprojecten.

Je maakt onderdeel uit van een internationaal team. Je rapporteert aan de Divisional Quality Manager van de Custom Rollform Division. Daarnaast heb je een directe lijn met de Group Health & Safety Officer gevestigd in Engeland. In Ede werkt er ook een QHSE medewerker in opleiding. Daarnaast werk je nauw samen met het managementteam in Ede.

Meer informatie? Bekijk de volledige vacature op de website van Hadley Group.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811