Vacature: Mechanical Engineer

Denk jij graag mee over het oplossen van technische uitdagingen die zich tijdens productie voordoen en zie jij complexiteit als een uitdaging? Dan ben jij de Mechanical Engineer die wij zoeken!

Werken bij Hadley Group

Wat ga je doen?

Als Mechanical Engineer ben je het aanspreekpunt voor productie voor het oplossen van technisch complexe problemen. Je levert derdelijns support, wat betekent dat de focus ligt op het oplossen van productie- en of kwaliteitsproblemen en correctieve acties aan orders. Ook luister je naar de productiemedewerkers om bestaande gereedschappen te verbeteren.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van productiemiddelen en/of gereedschappen die benodigd zijn voor de productie van onze klant specifieke producten. Je tekent de gereedschappen, maakt de werkinstructies aan de hand waarvan het instrument te monteren is aan de productiemachine en verzorgt instructie aan productiepersoneel waarmee een machine wordt om- of opgebouwd naar een nieuw product. Ook werk je samen met je collega’s van de sales afdeling om constructieve knelpunten van conceptfase tot oplevering te signaleren en corrigeren, met het doel een klantwens naar een concreet product te vertalen. Kortom: jij maakt projecten uitvoering gereed!

Daarnaast houd jij je bezig met:

  • Het construeren en modelleren in 3D pakketten;
  • Vervaardigen van detail- en samenstellingstekeningen;
  • Het gevraagd en ongevraagd adviseren en ondersteunen van collega’s;
  • Het bijwerken van werkinstructies en bijbehorende tekeningen.

Na een inwerkperiode, door medewerkers met jarenlange werkervaring binnen de branche en de organisatie, in zowel Nederland als Engeland zul je in staat zijn zelf ontwerpen te maken van onze productie middelen en modificaties hieraan te begeleiden. Je zal in nauw contact staan met onze collega’s in Engeland en reizen hoort hier dan ook bij.

Veel van onze te ontwerpen producten zijn uniek en dit zie jij juist als uitdaging om de grenzen van jouw kunnen op te zoeken!

Meer informatie? Bekijk de volledige vacature op de website van Hadley Group.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811