Naamswijziging Overeem

In december 2015 werd Overeem overgenomen door de Hadley Group, een toonaangevende producent van gerolvormde profielen met 7 productielocaties en meer dan 700 werknemers wereldwijd. De afgelopen jaren hebben Overeem en Hadley door de intensieve samenwerking al veel progressie kunnen boeken op het gebied van technologie en capaciteit. 

 

Vandaar dat we de samenwerking vanaf 01-01-2020 verder gaan intensiveren. We hebben besloten dat Overeem vanaf 2020 de Europese hoofdvestiging van Hadley wordt. Dit betekent dat de productiecapaciteit in Ede (NL) nog verder wordt uitgebreid om de Europese markt optimaal te kunnen bedienen. 

Er is besloten dat we wereldwijd richting de markt enkel nog gaan communiceren met één naam. Dit betekent dat de naam Overeem verdwijnt en we vanaf medio 2020 enkel nog communiceren met de naam Hadley Group. 

Overeem wordt Hadley

Op dit moment communiceren we binnen de Hadley Group met twee verschillende merknamen: Overeem en Hadley. Dat leidt geregeld tot verwarring bij onze klanten en wellicht ook bij u. Die verwarring vinden we niet wenselijk. We willen naar onze klanten en de markt duidelijk zijn. Wij zijn één grote organisatie die klaarstaat voor u. Vandaar dat besloten is dat de naam Overeem verdwijnt.

Bekijk hier onze nieuwe website: https://nl.hadleygroup.com

Resultaten en toekomstplannen

De Hadley Group is een organisatie met veel focus op technologie die binnen Europa én mondiaal flink wil groeien. Dankzij de gezamenlijke technische kennis van Overeem en Hadley behoren we wereldwijd tot de technologische koplopers op het gebied van rolvormen. In Ede is de progressie sinds de samenwerking zichtbaar op de volgende vlakken:

  1. Op diverse niveaus werken teams en systemen beter samen binnen de Hadley Group.
  2. Door diverse investeringen zijn de productiemogelijkheden vergroot en hebben we de capaciteit verhoogd. We rolvormen nu van 0,3mm tot 4mm in Ede en binnen de Hadley Group hebben we zelfs mogelijkheden tot 8mm. Daarnaast zijn er diverse additionele technologieën toegevoegd in Ede.

Dankzij deze investeringen van Hadley kunnen wij onze klanten nog beter van dienst zijn. Er is immers meer kennis en capaciteit beschikbaar om uw bestaande en toekomstige profielen verder te ontwikkelen en te produceren.

Als u meer wilt weten over onze nieuwe naam of over de nieuwe productiemogelijkheden en aanvullende technologieën, dan lichten we dit graag bij u toe.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811