Walsprofielen

Heeft u kwalitatieve walsprofielen nodig? Overeem ontwikkelt en produceert walsprofielen van 0,25 tot 2,5 millimeter. En omdat Overeem zich al ruim 8 decennia lang bezighoudt met het produceren van profielen, draaien wij ook voor de meest complexe walsprofielen onze hand niet om. Hierdoor kunt u ook voor profielen waaraan strenge visuele eisen gesteld worden bij ons terecht.

Op maat gemaakte walsprofielen

Naast de jarenlange ervaring staat Overeem bekend om het hoge serviceniveau. Zo kunnen wij verschillende geïntegreerde bewerkingen toevoegen aan de walsprofielen. Ook zijn onze specialisten in staat om snel te produceren én te leveren tegen lage kosten. Dat maakt het zakendoen met Overeem nóg aantrekkelijker.

Informatie aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om aanvullende informatie aan te vragen. Via het contactformulier kunt u snel en eenvoudig uw vragen en wensen met betrekking tot de walsprofielen voor ons achterlaten. Onze professionals nemen vervolgens binnen 48 uur contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook. U bereikt ons op +31 318 – 69 78 11.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811