Rolvormen RVS

Wie op zoek is naar dé specialist op het gebied van (RVS) rolvormen zit bij Overeem goed. Ruim 85 jaar geleden begonnen wij als kleine speler op de markt. Inmiddels mogen wij ons een gerenommeerde leverancier in heel Europa noemen op het gebied van dunwandige profielen.

De vele toepassingen van (RVS) rolvormen

Het fijne van (RVS) rolvormen is dat het in vrijwel alle marktsegmenten toegepast kan worden. En wat uw wensen of eisen met betrekking tot de (RVS) rolvormen ook zijn, dat Overeem de klus kan klaren staat vast. Dankzij onze jarenlange ervaring, expertise en vakmanschap durven wij elke uitdaging aan te gaan. Dus of u nu rolvormen met hoogglans RVS materiaal wenst of liever een andere bewerking, bij Overeem kan het allemaal.

Altijd de beste kwaliteit

Naast een groot aanbod van gerolvormde profielen is Overeem in staat om snel én tegen een schappelijk tarief te leveren. Daarnaast werken wij met een doorlopende procesbewaking, waardoor wij onze klanten continu het hoogste kwaliteitsniveau in (RVS) rolvormen kunnen aanbieden.

Wilt u ook een beroep doen op de expertise van Overeem? Onze vakmensen staan u graag te woord. U bereikt ons op telefoonnummer +31 318 - 69 78 11.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811