Machinebouw

Bent u werkzaam in de machinebouw en bent op zoek naar een gerenommeerde partner die proactief met u meedenkt over uiteenlopende vraagstukken in de bouwbranche? Dan zit u bij Overeem helemaal goed. Overeem heeft heel veel ervaring in de machinebouw en is voor al uw klantspecifieke vragen graag uw partner.

Wat doet Overeem zoal voor de machinebouw?

Overeem ontwikkelt en produceert al meer dan 85 jaar gerolvormde profielen aan diverse organisaties in de machinebouw. Onze onderdelen vindt u onder meer terug in allerhande apparaten in de papier-, textiel- en verpakkingsindustrie. Ook kunt u onze profielen tegenkomen in verschillende drukmachines, printers en pneumatische systemen.

Hoge precisie

Wat al deze apparaten en machines met elkaar gemeen hebben, is dat een hoge tolerantie en een goede oppervlaktekwaliteit ontzettend belangrijk zijn voor een vlekkeloze functionaliteit. Overeem is gespecialiseerd in profielen waaraan strenge eisen worden gesteld. Wanneer u ons vroegtijdig inschakelt, weet u zeker dat de profielen voldoen aan alle kwaliteitsnormen van de machinebouw.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in de machinebouw? Laat dan uw vragen en contactgegevens voor ons achter via het contactformulier. Dan informeren onze experts u binnen 2 werkdagen over de verschillende opties.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811