Interieurbouw

Bent u werkzaam in de interieurbouw en bent u op zoek naar op maat gemaakte aluminium rolvormen? Overeem, dé specialist in allerhande rolprofielen, is graag uw partner. Overeem levert al meer dan 85 jaar specialistische producten, systemen en processen. Dit doen wij voor diverse marktsegmenten, waaronder de interieurbouw. En omdat wij ons zowel met de ontwikkeling als de productie van de rolvormen bezighouden, kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden in de interieurbouw.

Van alle markten thuis

Overeem bedient diverse takken van de interieurbouw. Zo leveren wij onder andere gerolvormde profielen voor gevels, bouwconstructies, tussenwanden en plafonds. Maar ook voor het maken van specialistische profielen voor scheidingswanden, deurkozijnen, kantoormeubelen en kastsystemen draaien wij onze hand niet om. Dus wat voor toepassingen u ook nodig heeft voor de interieurbouw, Overeem is er voor u.

Op maat gemaakt

Omdat er tijdens het rolvormen diverse bewerkingen gelijktijdig kunnen plaatsvinden, zijn de mogelijkheden legio. Vanzelfsprekend denken onze engineers al in een vroeg stadium met u mee. Bent u benieuwd wat Overeem voor u kan betekenen? Laat dan uw gegevens voor ons achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op om de mogelijkheden voor de interieurbouw te bespreken.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811