Gerolvormde profielen

U zoekt een specialist op het gebied van gerolvormde profielen? Dan bent u bij Overeem in goede handen. Overeem is al meer dan 8 decennia gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van gerolvormde profielen. Dus ook wanneer u op zoek bent naar metaalprofielen waaraan zeer hoge eisen worden gesteld, bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze klanten

Overeem rolvormt al ruim een halve eeuw plaatwerk voor uiteenlopende markten. Wij leveren onder andere gerolvormde profielen aan de automotive-, bouw-, licht- en meubelindustrie. En ook de interieurbouw en klimaatbeheersingsbranche weten ons bedrijf te vinden. De reden dat steeds meer bedrijven een beroep doen op onze expertise is omdat wij ook in staat zijn om de meest complexe gerolvormde profielen te fabriceren.

Aanvullende informatie aanvragen

Heeft u nog vragen over de gerolvormde profielen van Overeem of wilt u uw vraag voorleggen aan één van onze experts? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons het snelst op +31 318 - 69 78 11. Ook kunt u op elk moment van de dag een berichtje voor ons achterlaten via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 48 uur contact met u op om u te informeren over de mogelijkheden van onze gerolvormde profielen.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811