Rolvormen met plaatwerk

Overeem is al meer dan 85 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en rolvormen van dunwandige metaalprofielen met hoogwaardige kwaliteitseisen. Wij rolvormen al meer dan een halve eeuw plaatwerk voor diverse markten waaronder de automotive-, bouw-, licht- en meubelindustrie, interieurbouw en klimaatbeheersing. We rolvormen complexe profielen met strenge visuele eisen en geïntegreerde bewerkingen met plaatwerk.

Voordelen van rolvormen met plaatwerk

Rolvormen van plaatwerk is zeer interessant omdat er binnen korte tijd grote series gemaakt kunnen worden. Bij het rolvormen o.a. met plaatwerk heb je het voordeel dat ieder profiel dezelfde dwarsdoorsnede en nauwkeurigheid heeft.

Overeem verwerkt behalve blank of verzinkt staal tevens bijzondere materialen zoals voorgelakt-, foliebekleed- of hoogglans RVS materiaal met beschermfolie in hun rolgevormde profielen.

Verder heeft Overeem de mogelijkheid om tijdens het rolvormen van plaatwerk klantspecifiekebewerkingen in-line uit te voeren.

Neem contact op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het rolvormen met plaatwerk? Neem contact met ons op en wij bellen u binnen twee werkdagen terug.

Met onze ervaring, bevorderen we samen de functionaliteit en de maakbaarheid van uw profiel. Bij het rolvormen van plaatwerk levert u dit ook fikse kostenbesparingen op.

U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 318 - 69 78 11.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811