Aluminiumprofiel rolvormen

De hoge graad van specialisatie van Overeem op het gebied van rolvormen garandeert maattoleranties van ± 0,05 mm voor uw aluminiumprofiel. Dankzij onze specifieke technologische kennis op het gebied van rolvormen kunnen wij u perfect adviseren over alle mogelijkheden. Speciaal op het gebied van uw aluminiumprofiel.

Co-engineering van uw aluminiumprofiel

Onze engineers denken in een vroeg stadium mee over het rolvormen van aluminium. Zo bevorderen ze de functionaliteit en de maakbaarheid van uw aluminiumprofiel. Dit levert u naast nieuwe inzichten ook kostenbesparingen op.

Aluminium rolvormen inclusief in-line bewerkingen

Aluminium rolvormen is het in een continu proces vervaardigen van een aluminiumprofiel uit bandmateriaal. Het aluminiumprofiel doorloopt meerdere stations met rollensets. Zo krijgen de profielen hun vorm tijdens het rolvormen. Tijdens het rolvormen van uw aluminiumprofiel kunnen gelijktijdige bewerkingen plaatsvinden zoals: doordrukken, snijden, decoreren, perforeren, buigen, enzovoort. Het aluminiumprofiel onderscheidt zich hierdoor van andere technieken als extruderen of kanten/zetten.

U wilt meer weten over rolvormen?

Laat uw contactgegevens achter en wij nemen binnen 48 uur contact met u op. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0)318 - 69 78 11.

Overeem wordt Hadley

Overeem wordt vanaf 2020 het Europese hoofdkantoor van Hadley.
Wilt u meer weten over deze naamsverandering en de mogelijkheden van Hadley wereldwijd?
Lees dan hier verder >>>

 

Overeem BV

Radonstraat 16
6718 WS Ede NL
0031 (0)318 697 811